Редстар | Пакувальні матеріали
russia-flag_2130 ukraine-flag_5083
  • Головна
  • Новини
  • Наші клієнти
  • Контакти
Главная » Пакувальні матеріали » Плівка-стретч » Харчова плівка-стретч

Харчова плівка-стретч

Пищевая пленка-стретч

stretch_pvc

Стрейч-плівка ПВХ — плівка харчового призначення, призначена для
первинної упаковки продуктів харчування. Виготовляється на основі
полівінілхлориду. Існують два способи виробництва — видувний і
виливним. Видувний спосіб дозволяє одержувати більш тонку плівку.
Унікальна властивість ПВХ стрейч-плівки легко розтягуватися і при цьому не
втрачати своєї міцності дозволяє використовувати її як пакувальний матеріал.
Плівка ПВХ призначена для первинної (безпосередньої) упаковки
продуктів у харчових виробництвах, роздрібній торгівлі. У стрейч-плівку ПВХ
упаковують кондитерські та хлібобулочні вироби, м’ясо, птицю, рибу,
сухофрукти. Плівку ПВХ можна застосовувати для гарячих продуктів. Наприклад, з
допомогою такої стрейч-плівки можна упакувати свежевипеченний хліб.
Підвищена стійкість до жирів дозволяє упаковувати в стрейч-плівку ПВХ
жирні продукти.
Стрейч-плівка ПВХ в основному використовується в промисловій сфері для
упаковки різних товарів на високошвидкісних автоматичних лініях,
підприємствах харчування і сфери обслуговування, торгових мережах.

20_9945_big

Так само плівка ПВХ здатна щільно облягати продукт, і при цьому не
утворювати складок і не залишати незаповненого простору між
упаковкою і продуктом, що в свою чергу надає продукту досить
привабливий вигляд, а так само заощаджує витрати пакувальної плівки і
забезпечує збереження упаковки.
Завдяки високій міцності харчова стрейч-плівка ПВХ може з однаковим
успіхом застосовуватися як для ручного, так і для машинного пакування. Властивість
«Самоклейки» ПВХ стрейч-плівки полегшує процес упаковки за рахунок
легкості фіксації пакувального матеріалу без застосування спеціальних
запаю

ють пристроїв. Це дозволяє здійснювати процес пакування

вручну, не застосовуючи спеціального пакувального обладнання.
Використання стрейч-плівки ПВХ має ряд переваг перед поліетиленовою
плівкою:
• висока міцність
• помірна жорсткість матеріалу
• виборча проникність газів
• підвищена стійкість до жирів
• висока стійкість до агресивного середовища
• висока прозорість і блиск
• стійкість до високих температур
• можливість розігріву НЕРОЗПАКОВАНИХ продукту в НВЧ-печах
Плівка стретч (ПВХ) — дихаюча плівка. Основне її властивість — це
проникність парів і газів, що забезпечує тривале збереження
продукції і перешкоджає розвитку бактерій і цвілі в упакованому
продукті.
Крім того, продукти, упаковані в плівку ПВХ, що не завітрюються, і
значно довше зберігають свій первісний вигляд, ніж при упаковці в
інші види плівок.

Плівка ПВХ ідеально підходить для упаковки, як сирого м’яса, так і м’ясних
продуктів. Це обумовлено незамінним властивістю ПВХ стрейч-плівки
пропускати кисень і вуглекислий газ, що дозволяє зберігати м’ясні
продукти протягом тривалого часу. Так само це властивість перешкоджає
утворенню кірки льоду на плівці при зберіганні м’ясних продуктів у
морозильних камерах, що дозволяє зберегти відмінний товарний вигляд і
свіжість продукту.

 

  • Пакувальне обладнання
    • Інструмент для пакування полімерною стрічкою
    • Диспенсер для стрейч плівки
    • Машинки мішкозашивочні
  • Пакувальні матеріали
    • Мішкотара
    • Пакети поліетиленові
      • Пакети поліетиленові типу «Майка»
    • Пакувальна клейка стрічка (Скотч)
    • Плівка-стретч
      • Промислова плівка-стретч
      • Харчова плівка-стретч
    • Скоба, пряжка, куток
    • Стрічка поліпропіленова
    • Шпагати, шнури
  • Господарські та супутні товари
    • Рукавички робочі та для авторемонтних робіт
  • Біопрепарати «Водограй»

Пишите нам

Ваше сообщение было успешно отправлено. Спасибо!

logowebzavod